15 Aralık 2015 Salı

Bursa Ariston Servisi

Hayatımızı kolaylaştıran ariston marka beyaz eşyalar ve küçük ev aletleri şüphesiz hepimizin evlerinde vazgeçilmez ürünler olarak yerlerini almaktalar. Yılların tartışılmaz lider markalarından biri olan ariston, bursa ariston servisi ile sizlere daha iyi ve kaliteli hizmetler sunabilmek için çalışmalarına son sürat devam etmektedir. Bursa merkez ve tüm ilçelerinde zengin teknik destek araçlarımız ve kaliteli, deneyimli kadromuzla siz müşterilerimizin her zaman hizmetine hazırız. Gerek garanti kapsamında gerekse garanti dışında kalan durumlar içinde sizler için hızlı, kaliteli ve uygun fiyatlı çözümler sunuyoruz. Sizler bizleri bu noktaya taşıdınız ve kalite asla bir tesadüf değildir. Ekiplerimiz güler yüzlü ve her biri alanında uzman deneyimli teknik kadrodan oluşmaktadır. Referansımız siz değerli müşterilerimizin memnuniyetidir.
Elektronik eşyalar bir taraftan hayatınızı kolaylaştırırken diğer taraftan size sevdiklerinizle daha fazla geçireceğiniz zamanlar yaratmaktadırlar.bursa ariston servisi çalışanları olarak sizlere değer veriyor ve zamanınızı önemsiyoruz. Son teknolojiyle donatılmış ariston ürünlerini aldığınız andan itibaren sizlere hizmet için buradayız.
Kurulum ve keşif aşamasından itibaren, bakım, onarım ve tamirat işlerinde sizin yanınızda olan ekip arkadaşlarımızın önerileri dahilinde kullandığınız tüm eşyaların ömrünü uzatma garantisi veriyoruz. Kullanma talimatlarına uyarak kullandığınız ve periyodik bakımlarını aksatmadığınız her cihaz uzun yıllar hiç bir sorun çıkarmadan sizin hizmetinizde çalışmaya devam edecektir.
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına teknolojik tüm gelişmeler çalışanlarımız tarafından yakından takip edilir. Gerekli hizmet içi kurumsal eğitimlerini alarak sizlere daha iyi sınırsız hizmet sunabilmek adına sürekli kendilerini yenilerler.
Bursa ariston servisi çalışanları olarak sizlere servis, kurulum ve teknik destek hizmetlerini her biri garantili olan orijinal yedek parçalarla sunmaktayız. Garantisi olmayan yan sanayi ürünlerine asla itibar etmeyiniz. Bu ürünlerle çalışan servislerden lütfen uzak durunuz. Yılların tecrübesini uygun fiyat garantisiyle ve kaliteli işçilikle birleştirerek siz değerli müşterilerimize sunmaktan onur duymaktayız. Tüm bursa bölgesinde sizlere hizmet için aralıksız çalışan ekiplerimize çağrı merkezlerimiz aracılığıyla 24 saat ulaşabilirsiniz. Sorunlarınız ile ilgili teknik desteği almak üzere size en yakın ekiplerimizce randevunuz düzenlenir. En hızlı şekilde sorunuza çözüm olabilmek adına hizmetlerimizi gerçekleştiririz. Amacımız siz değerli müşterilerimizin mağduriyetini en kısa sürede çözerek sizleri mutlu etmektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder